Visiems lašišos mėgėjams labai rekomenduoju išbandyti šį receptą, kadangi lašiša iškepa be galo aromatinga, minkšta ir su gurmanišku vyno skonio akcentu. Lašišos kepti ilgiau negu 15 min nereikėtų, nebent Jūsų lašišos filė gabalėliai yra itin stori. Vyną naudokite tokį, kokį mėgstate, svarbu, kad nebūtų saldus. Na, o prie taip paruoštos lašišos tiks patys įvairiausi garnyrai.
INGREDIENTAI:
- 400 gramų lašišos filė
- 110 mililitrų baltojo sauso vyno
- 1 vienetas citrinų
- 5 vienetai krapų (šakelės)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek malti juodieji pipirai
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Porcijų skaičius: 4
REKLAMA