Kai pradeda augti voveruškos (voveraitės), daugelis iš mūsų pasinaudoja proga ir prisirenka jų miške. Aš iš jų dažniausiai darau sriubą. Nieko nekepinu, nes taip ir paprasčiau ir sveikiau.
Į verdantį vandenį sudėkite bulves, druską, bulvėms baigiant virti sudėkite grybus, pavirkite kokias 7 minutes, tada sudėkite krapus, grietinę, pipirus, po minutės jau galite valgyti. Mano sriuba būna tirštoka, su daug grybų, siūlau ir jums taip virti, tai skaniau nei valgyti vandenį.
Autorius: TM
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
3 arbatiniai šaukšteliai krapų (smulkinti)
200 gramų voveraičių
1 litras vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
1 valgomasis šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kai pradeda augti voveruškos (voveraitės), daugelis iš mūsų pasinaudoja proga ir prisirenka jų miške. Aš iš jų dažniausiai darau sriubą. Nieko nekepinu, nes taip ir paprasčiau ir sveikiau.
Į verdantį vandenį sudėkite bulves, druską, bulvėms baigiant virti sudėkite grybus, pavirkite kokias 7 minutes, tada sudėkite krapus, grietinę, pipirus, po minutės jau galite valgyti. Mano sriuba būna tirštoka, su daug grybų, siūlau ir jums taip virti, tai skaniau nei valgyti vandenį.