• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai grietinėlės (plakta)
  • 200 gramų pieniško šokolado (susmulkintas)
  • 100 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdedame grietinėlę ir šokoladą į puodelį. Pakaitiname, kol užvirs, ir paliekame 5 minutėms atvėsti. Išplakame iki vientisos masės. Atvėsiname iki kambario temperatūros. Padedame pagal savo mėgiamą receptą paruoštą tortą į lėkštę ir pilame ant jo masę, tolygiai paskirstant. Tortą dedame į šaldytuvą, kad užstingtų glazūra (iki 5 valandų).
    Norėdami sukurti voratinklį, ištirpiname baltą šokoladą, supilame jį į konditerinį švirkštą ir padarome voratinklį.

Autorius: Austėja

INGREDIENTAI:

  • 6 valgomieji šaukštai grietinėlės (plakta)
  • 200 gramų pieniško šokolado (susmulkintas)
  • 100 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdedame grietinėlę ir šokoladą į puodelį. Pakaitiname, kol užvirs, ir paliekame 5 minutėms atvėsti. Išplakame iki vientisos masės. Atvėsiname iki kambario temperatūros. Padedame pagal savo mėgiamą receptą paruoštą tortą į lėkštę ir pilame ant jo masę, tolygiai paskirstant. Tortą dedame į šaldytuvą, kad užstingtų glazūra (iki 5 valandų).
    Norėdami sukurti voratinklį, ištirpiname baltą šokoladą, supilame jį į konditerinį švirkštą ir padarome voratinklį.

Autorius: Austėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų