Įdedame grietinėlę ir šokoladą į puodelį. Pakaitiname, kol užvirs, ir paliekame 5 minutėms atvėsti. Išplakame iki vientisos masės. Atvėsiname iki kambario temperatūros. Padedame pagal savo mėgiamą receptą paruoštą tortą į lėkštę ir pilame ant jo masę, tolygiai paskirstant. Tortą dedame į šaldytuvą, kad užstingtų glazūra (iki 5 valandų). Norėdami sukurti voratinklį, ištirpiname baltą šokoladą, supilame jį į konditerinį švirkštą ir padarome voratinklį.
Autorius: Austėja
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai grietinėlės (plakta)
200 gramų pieniško šokolado (susmulkintas)
100 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdedame grietinėlę ir šokoladą į puodelį. Pakaitiname, kol užvirs, ir paliekame 5 minutėms atvėsti. Išplakame iki vientisos masės. Atvėsiname iki kambario temperatūros. Padedame pagal savo mėgiamą receptą paruoštą tortą į lėkštę ir pilame ant jo masę, tolygiai paskirstant. Tortą dedame į šaldytuvą, kad užstingtų glazūra (iki 5 valandų). Norėdami sukurti voratinklį, ištirpiname baltą šokoladą, supilame jį į konditerinį švirkštą ir padarome voratinklį.