• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas citrinų (tarkuota žievelė)
  • 180 gramų cukraus
  • 20 gramų migdolų (kapoti)
  • 7 vienetai obuolių (maži)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 125 gramai sviesto
  • 80 gramų razinų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius išvalyti perpjovus per pusę. Supjaustyti plonomis skiltelėmis.
    Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išplakti kiaušinius ir įmaišyti kartu su citrinos žievelėmis, kepimo milteliais, miltais. Tešla gaunasi tiršto kremo konsistencijos.
    Supylus tešlą į kepimo indą pabarstyti riešutais ir razinomis, įspausti obuolių skilteles.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45-50 min.

Autorius: Rasa M.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas citrinų (tarkuota žievelė)
  • 180 gramų cukraus
  • 20 gramų migdolų (kapoti)
  • 7 vienetai obuolių (maži)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 125 gramai sviesto
  • 80 gramų razinų
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius išvalyti perpjovus per pusę. Supjaustyti plonomis skiltelėmis.
    Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išplakti kiaušinius ir įmaišyti kartu su citrinos žievelėmis, kepimo milteliais, miltais. Tešla gaunasi tiršto kremo konsistencijos.
    Supylus tešlą į kepimo indą pabarstyti riešutais ir razinomis, įspausti obuolių skilteles.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 45-50 min.

Autorius: Rasa M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų