INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai kukurūzų (burbuolės)
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- 16 vienetų vištienos sparnelių
- 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (padažas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išspausti citrinos sultis, sumaišyti jas su sojos padažu, čili, trintais česnakais.
Vištos sparnelius nuplauti, nusausinti, sumaišyti su marinatu ir 6 valandas palaikyti šaldytuve.
Kukurūzų burbuoles nuvalyti, nuplauti, nusausinti, aptepti medumi ir sviestu, pabarstyti juodaisias pipirais ir druska.
Į kepimo plėvelę gerai suvynioti vištos sparnelius kartu su kukurūzų burbuolėmis. Įkišti į orkaitę, kepti 15 minučių, apversti, pakepti dar 15 minučių.
REKLAMA