• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištienos sparnelių
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • 0.5 litro vandens
  • 1.5 valgomojo šaukšto druskos
  • šiek tiek prieskonių (visokie)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš kepant sparnelius, reikia juos pamarinuoti. Į pusė litro vandens suberkite smulkintą česnaką, actą, druską, svogūną, juoduosius pipirus, kitus prieskonius. Šį marinatą užpilkite ant sparnelių ir palaikykite 0,5-3 dienas. Bulves nuskuskite ir supjaustykite į 4 dalis. Sudėkite į indą, užpilkite majonezo, pomidorų padažo, druskos (pagal skonį), pipirų ir išmaišykite, kad visos bulvės apsiteptų. Į skardą paklokite pergamentinio popieriaus, sudėkite bulves (taip, kad jos kuo mažiau liestūsi su popieriaus paviršiumi, nes prilips), ant bulvių sparnelius. Kepkite orkaitėje uždengę folija 1 val. Po to nuimkite foliją ir toliau kepkite, kol bulvės ir sparneliai gražiai paruduos. Valgykite karštus.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų