Širdeles nuplaunam dedam i vandenį kartu su kubeliais. Kai vanduo užverda sudedam smulkiai supjaustytas bulves. Morkas sutarkuojam, supjaustom svogūną, supjaustom česnaką. Pavirę sudedam ryžius ir visą kitą verdam 20 min. Galų gale supilam grietinėlę, įdedam sviestą ir užverdam. Pagardinam prieskoniais.
Autorius: Rimas
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
0.5 vieneto česnakų (galvutėmis)
2 vienetai morkų
100 gramų ryžių
1 vienetas svogūnų
50 gramų žirnių (šaldyti žalieji)
1 vienetas vištienos širdelių (pakuotė)
200 gramų grietinėlės
15 gramų sviesto
1 vienetas sultinio (vištienos, kubeliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Širdeles nuplaunam dedam i vandenį kartu su kubeliais. Kai vanduo užverda sudedam smulkiai supjaustytas bulves. Morkas sutarkuojam, supjaustom svogūną, supjaustom česnaką. Pavirę sudedam ryžius ir visą kitą verdam 20 min. Galų gale supilam grietinėlę, įdedam sviestą ir užverdam. Pagardinam prieskoniais.