• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • 600 gramų vištiena (kumpeliai)
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kumpelius nuplaukite, nusausinkite ir padarę negilius įpjovimus sudėkite į negilų kepimo indą. Sumaišykite citinų sultis, medų, cinamoną ir imbierą, įpilkite šlakelį aliejaus ir šiuo marinatu apliekite kumpelius. Mėsą pašaukite į iki 200 laipsnių karščio įkaitintą orkaitę, pridenkite folija ir kepkite apie 15 minučių. Tada nuimkite foliją ir dar 15 minučių kepkite. Į stalą patiekite su kuskusu ir mėgstamomis daržovėmis.

Autorius: Vilma

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 2 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • 600 gramų vištiena (kumpeliai)
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kumpelius nuplaukite, nusausinkite ir padarę negilius įpjovimus sudėkite į negilų kepimo indą. Sumaišykite citinų sultis, medų, cinamoną ir imbierą, įpilkite šlakelį aliejaus ir šiuo marinatu apliekite kumpelius. Mėsą pašaukite į iki 200 laipsnių karščio įkaitintą orkaitę, pridenkite folija ir kepkite apie 15 minučių. Tada nuimkite foliją ir dar 15 minučių kepkite. Į stalą patiekite su kuskusu ir mėgstamomis daržovėmis.

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų