INGREDIENTAI:
- šiek tiek ananasų (konservuoto (padažui))
- 50 gramų apelsinų (ketvirtis (padažui))
- 2 valgomieji šaukštai citrinų (sultys (padažui))
- šiek tiek citrinų (žalioji ir paprasta geltona)
- šiek tiek cukraus ((padažui))
- šiek tiek imbierų (gabalėlis, smulkintas)
- šiek tiek juodųjų pipirų (pagal skonį)
- 30 gramų kalendrų
- šiek tiek paprikų (aitrioji, milteliai (padažui))
- šiek tiek paprikų (ketvirtis (padažui))
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
- šiek tiek druskos (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apelsinų sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi, įdėkite tarkuoto imbiero, pjaustytų kalendrų, citrusų griežinėlių, įberkite druskos ir pipirų.
Marinatu užpilkite vištieną, uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve 12 valandų.
Ruošiame padažą:
kubeliais pjaustome vaisius ir papriką, berkite cukraus ir paprikų miltelių, apliekite citrinų sultimis.
Grilyje kepkite blauzdeles. Patiekti su padažu.
REKLAMA