• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek ananasų (konservuoto (padažui))
  • 50 gramų apelsinų (ketvirtis (padažui))
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų (sultys (padažui))
  • šiek tiek citrinų (žalioji ir paprasta geltona)
  • šiek tiek cukraus ((padažui))
  • šiek tiek imbierų (gabalėlis, smulkintas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • 30 gramų kalendrų
  • šiek tiek paprikų (aitrioji, milteliai (padažui))
  • šiek tiek paprikų (ketvirtis (padažui))
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių
  • šiek tiek druskos (pagal skonį)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Apelsinų sultis sumaišykite su alyvuogių aliejumi, įdėkite tarkuoto imbiero, pjaustytų kalendrų, citrusų griežinėlių, įberkite druskos ir pipirų.

    Marinatu užpilkite vištieną, uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve 12 valandų.

    Ruošiame padažą:
    kubeliais pjaustome vaisius ir papriką, berkite cukraus ir paprikų miltelių, apliekite citrinų sultimis.

    Grilyje kepkite blauzdeles. Patiekti su padažu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų