• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištiena (blauzdelės)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kario
  • šiek tiek druskos
  • 4 skiltelės česnakų (trintas)
  • 3 žiupsneliai pipirai
  • 2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas vištiena (blauzdelės)
  • 4 vienetai svogūnų
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kario
  • šiek tiek druskos
  • 4 skiltelės česnakų (trintas)
  • 3 žiupsneliai pipirai
  • 2 valgomieji šaukštai krapų (smulkinti)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Blauzdeles nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į dubenį. Taip pat sudėkite trintą česnaką, berkite kario, druskos, pipirų ir marinatu įtrinkite šlauneles. Palikite valandai pasimarinuoti. Į skardą sudėkite nuskustas, supjaustytas ir riebalais suvilgytas bulves ir blauzdeles, pabarstykite smulkintais krapais ir pašaukite į įkaitintą iki 220°C temperatūros orkaitę. Po 15 minučių temperatūrą sumažinkite iki 180 °C temperatūros ir kepkite apie pusvalandį. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir sudėkite supjaustytus svogūnus. Po kelių minučių sudėkite ir pjaustytus pievagrybius bei keletą minučių kepkite. Keptuvės turinį supilkite į kepimo formą ir viską kepkite dar apie 10 minučių.

    Skanaus.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų