REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Blauzdeles nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite į dubenį. Taip pat sudėkite trintą česnaką, berkite kario, druskos, pipirų ir marinatu įtrinkite šlauneles. Palikite valandai pasimarinuoti. Į skardą sudėkite nuskustas, supjaustytas ir riebalais suvilgytas bulves ir blauzdeles, pabarstykite smulkintais krapais ir pašaukite į įkaitintą iki 220°C temperatūros orkaitę. Po 15 minučių temperatūrą sumažinkite iki 180 °C temperatūros ir kepkite apie pusvalandį. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ir sudėkite supjaustytus svogūnus. Po kelių minučių sudėkite ir pjaustytus pievagrybius bei keletą minučių kepkite. Keptuvės turinį supilkite į kepimo formą ir viską kepkite dar apie 10 minučių.
Skanaus.
REKLAMA