INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 1 valgomasis šaukštas paprikų (milteliai)
- šiek tiek petražolių
- 700 gramų vištos filė
- šiek tiek druskos
- 30 gramų želatinos (sausa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištiena supjaustome smulkiais gabaliukais.
Pridedame pjaustytų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, dedame sausą želatinos.Gerai išmaišykite.
Sudedame į kepimo rankovę, sandariai uždarome. Rankovę įdedame į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis).
Kepame 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200°C). Išimame iš orkaitės ir atvėsiname.
Dedame į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.
Ryte išimame ir supjaustome.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek krapų
- 1 valgomasis šaukštas paprikų (milteliai)
- šiek tiek petražolių
- 700 gramų vištos filė
- šiek tiek druskos
- 30 gramų želatinos (sausa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištiena supjaustome smulkiais gabaliukais.
Pridedame pjaustytų česnakų, paprikos, petražolių, krapų, pipirų, druskos, dedame sausą želatinos.Gerai išmaišykite.
Sudedame į kepimo rankovę, sandariai uždarome. Rankovę įdedame į kepimo indą (kuo rankovė sandariau gulės inde, tuo bus gražesnis vyniotinis).
Kepame 50 minučių orkaitėje (temperatūra apie 180-200°C). Išimame iš orkaitės ir atvėsiname.
Dedame į šaldytuvą nakčiai. Į šaldytuvą reikia dėti kartu su kepimo rankove bei su kepimo forma.
Ryte išimame ir supjaustome.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI