Vištienos krūtinėlė supjaustoma 1 cm storio juostelėmis. Sojos padažas sumaišomas su medumi bei pipirais. Vištiena užpilama pasigamintu marinatu, išmaišoma ir paliekama bent 3-4 val. pasimarinuoti (geriausia marinuoti per naktį). Išmarinuota vištiena sumaunama ant iešmelių ir vartant kepama keptuvėje su aliejumim, kol gražiai askrunda. Šiuos šašlykus galima kepti ir ant žarijų. Patiekiama su virtais makaronais bei salotomis. Skanaus.
Vištienos krūtinėlė supjaustoma 1 cm storio juostelėmis. Sojos padažas sumaišomas su medumi bei pipirais. Vištiena užpilama pasigamintu marinatu, išmaišoma ir paliekama bent 3-4 val. pasimarinuoti (geriausia marinuoti per naktį). Išmarinuota vištiena sumaunama ant iešmelių ir vartant kepama keptuvėje su aliejumim, kol gražiai askrunda. Šiuos šašlykus galima kepti ir ant žarijų. Patiekiama su virtais makaronais bei salotomis. Skanaus.