• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 stiklinė ryžių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 800 gramų vištiena
  • 2 stiklinės konservuotų žirnelių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasūdytame vandenyje išvirkite vištieną ir griežinėliais supjaustytas morkas. Išgriebkite vištieną, mėsą atskirkite nuo kaulų, susmulkinkite ir pakepkite ištirpintame svieste kartu su virtomis morkomis.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberkite smulkintus svogūnus, pakepinkite. Suberkite ryžius, gerai išmaišykite ir kepinkite, kol ryžiai sugers aliejų. Užpilkite 3 stiklines perkošto sultinio, įberkite prieskonių, druskos ir uždengus kepkite orkaitėje, kol ryžiai suminkštės. Baigiant kepti įdėkite sviesto, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio. Į ryžius suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius ir gerai išmaišykite. Į lėkštę dėkite ryžius, o per vidurį pakepintą vištieną. Papuoškite petražolėmis ir pomidorais. Skanaus!

Autorius: Ina

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 3 vienetai pomidorų pastos
  • 1 stiklinė ryžių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 800 gramų vištiena
  • 2 stiklinės konservuotų žirnelių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasūdytame vandenyje išvirkite vištieną ir griežinėliais supjaustytas morkas. Išgriebkite vištieną, mėsą atskirkite nuo kaulų, susmulkinkite ir pakepkite ištirpintame svieste kartu su virtomis morkomis.
    Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberkite smulkintus svogūnus, pakepinkite. Suberkite ryžius, gerai išmaišykite ir kepinkite, kol ryžiai sugers aliejų. Užpilkite 3 stiklines perkošto sultinio, įberkite prieskonių, druskos ir uždengus kepkite orkaitėje, kol ryžiai suminkštės. Baigiant kepti įdėkite sviesto, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio. Į ryžius suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius ir gerai išmaišykite. Į lėkštę dėkite ryžius, o per vidurį pakepintą vištieną. Papuoškite petražolėmis ir pomidorais. Skanaus!

Autorius: Ina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų