Pasūdytame vandenyje išvirkite vištieną ir griežinėliais supjaustytas morkas. Išgriebkite vištieną, mėsą atskirkite nuo kaulų, susmulkinkite ir pakepkite ištirpintame svieste kartu su virtomis morkomis. Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberkite smulkintus svogūnus, pakepinkite. Suberkite ryžius, gerai išmaišykite ir kepinkite, kol ryžiai sugers aliejų. Užpilkite 3 stiklines perkošto sultinio, įberkite prieskonių, druskos ir uždengus kepkite orkaitėje, kol ryžiai suminkštės. Baigiant kepti įdėkite sviesto, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio. Į ryžius suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius ir gerai išmaišykite. Į lėkštę dėkite ryžius, o per vidurį pakepintą vištieną. Papuoškite petražolėmis ir pomidorais. Skanaus!
Pasūdytame vandenyje išvirkite vištieną ir griežinėliais supjaustytas morkas. Išgriebkite vištieną, mėsą atskirkite nuo kaulų, susmulkinkite ir pakepkite ištirpintame svieste kartu su virtomis morkomis. Keptuvėje įkaitinti aliejų, suberkite smulkintus svogūnus, pakepinkite. Suberkite ryžius, gerai išmaišykite ir kepinkite, kol ryžiai sugers aliejų. Užpilkite 3 stiklines perkošto sultinio, įberkite prieskonių, druskos ir uždengus kepkite orkaitėje, kol ryžiai suminkštės. Baigiant kepti įdėkite sviesto, užberkite tarkuoto fermentinio sūrio. Į ryžius suberkite konservuotus žaliuosius žirnelius ir gerai išmaišykite. Į lėkštę dėkite ryžius, o per vidurį pakepintą vištieną. Papuoškite petražolėmis ir pomidorais. Skanaus!