Mėsą užvirti, nugriebti putas, sumažinti ugnį ir virti apie 0,5 val. Tada sudėti supjaustytus salierų stiebus, morkas, petražolės šaknį ir žiedinį kopūstą. Į marlės maišiuką sudėti česnakus, svogūną, šafraną, imbierą ir užkabinti jį už puodo krašto, kad vėliau galima būtų patogiai išimti. Kitas daržoves: papriką, pievagrybius, žaliuosius žirnelius išvirti atskirai pasūdytame vandenyje. Kai vištiena išvirs, išimti marliuką su prieskoninėmis daržovėmis. Atskirai išvirtas daržoves suberti į sultinį. Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais. Į lėkštę sudėti vištienos gabaliukus, užpilti sriubos ir pagardinti žalumynais.
Mėsą užvirti, nugriebti putas, sumažinti ugnį ir virti apie 0,5 val. Tada sudėti supjaustytus salierų stiebus, morkas, petražolės šaknį ir žiedinį kopūstą. Į marlės maišiuką sudėti česnakus, svogūną, šafraną, imbierą ir užkabinti jį už puodo krašto, kad vėliau galima būtų patogiai išimti. Kitas daržoves: papriką, pievagrybius, žaliuosius žirnelius išvirti atskirai pasūdytame vandenyje. Kai vištiena išvirs, išimti marliuką su prieskoninėmis daržovėmis. Atskirai išvirtas daržoves suberti į sultinį. Mėsą išimti, supjaustyti gabaliukais. Į lėkštę sudėti vištienos gabaliukus, užpilti sriubos ir pagardinti žalumynais.