Vištienos filė pamuškite plaktuku ir įtrinkite pipirais, druska bei paukštienos prieskoniais. Svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Pakepintus svogūnus išmaišykite su raugintu kopūstu. Kopūstus sudėkite ant vištienos filė ir susukite suktinukus. Kiaušinį išplakite, o džiūvėsėlius išmaišykite su paprikos milteliais. Suktinukus apvoliokite plaktame kiaušinyje, o tuomet džiūvėsėliuose. Paruoštus suktinukus apkepkite keptuvėje su aliejumi. Patiekite šiltus su daržovėmis. Gero apetito!
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek paprikų (milteliai)
2 vienetai svogūnų
4 vienetai vištos filė
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė džiūvesėlių (malti)
1 stiklinė raugintų kopūstų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
šiek tiek prieskonių (paukštienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė pamuškite plaktuku ir įtrinkite pipirais, druska bei paukštienos prieskoniais. Svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su aliejumi. Pakepintus svogūnus išmaišykite su raugintu kopūstu. Kopūstus sudėkite ant vištienos filė ir susukite suktinukus. Kiaušinį išplakite, o džiūvėsėlius išmaišykite su paprikos milteliais. Suktinukus apvoliokite plaktame kiaušinyje, o tuomet džiūvėsėliuose. Paruoštus suktinukus apkepkite keptuvėje su aliejumi. Patiekite šiltus su daržovėmis. Gero apetito!