Vištieną supjaustome juostelėmis, įtriname pipirais, kariu, druska, užpilame grietinėle ir paliekame šaltai apie 15 min. Į parmos kumpio juosteles įvyniojame pamarinuotas vištienos juosteles ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame į ją suktinukus, ananaso gabaliukus, šaldytas vyšnias ir kepiname vartydami suktinukus, kol jie gražiai apkepa. Tinka patiekti tiek kaip pagrindinį patiekalą, tiek kaip užkandį. Gero apetito!
Autorius: Justina
INGREDIENTAI:
1 vienetas ananasų (konservuoti, skardinė)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3/4 stiklinės vyšnių (šaldytos)
250 gramų vištos filė
1/3 stiklinės grietinėlės
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto ((kepimui))
šiek tiek kario
60 gramų kumpio (Parmos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustome juostelėmis, įtriname pipirais, kariu, druska, užpilame grietinėle ir paliekame šaltai apie 15 min. Į parmos kumpio juosteles įvyniojame pamarinuotas vištienos juosteles ir persmeigiame mediniu pagaliuku. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame į ją suktinukus, ananaso gabaliukus, šaldytas vyšnias ir kepiname vartydami suktinukus, kol jie gražiai apkepa. Tinka patiekti tiek kaip pagrindinį patiekalą, tiek kaip užkandį. Gero apetito!