• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 4/5 stiklinės grikių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 300 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 2 saujos svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną susmulkinti ir apibarsčius prieskoniais šiek tiek pakepinti keptuvėje.
    Sultinį supilti į puodą ir pagardinti prieskoniais.
    Suberti į sultinį grikius bei smulkintas bulves ir pavirti apie 10 min.
    Tuomet su dėti į puodą vištieną, griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintus svogūnų laiškus ir virti dar apie 20-25 min.
    Sriubai baigiant virti sudėkite susmulkintas petražoles.
    Patiekite karštą.
    Šią sriubą dar galite pagardinti grietine arba grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 4/5 stiklinės grikių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių
  • 300 gramų vištos filė
  • šiek tiek druskos
  • 2 litrai sultinio (vištienos)
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 2 saujos svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną susmulkinti ir apibarsčius prieskoniais šiek tiek pakepinti keptuvėje.
    Sultinį supilti į puodą ir pagardinti prieskoniais.
    Suberti į sultinį grikius bei smulkintas bulves ir pavirti apie 10 min.
    Tuomet su dėti į puodą vištieną, griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintus svogūnų laiškus ir virti dar apie 20-25 min.
    Sriubai baigiant virti sudėkite susmulkintas petražoles.
    Patiekite karštą.
    Šią sriubą dar galite pagardinti grietine arba grietinėle.
    Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų