Vištieną susmulkinti ir apibarsčius prieskoniais šiek tiek pakepinti keptuvėje. Sultinį supilti į puodą ir pagardinti prieskoniais. Suberti į sultinį grikius bei smulkintas bulves ir pavirti apie 10 min. Tuomet su dėti į puodą vištieną, griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintus svogūnų laiškus ir virti dar apie 20-25 min. Sriubai baigiant virti sudėkite susmulkintas petražoles. Patiekite karštą. Šią sriubą dar galite pagardinti grietine arba grietinėle. Skanaus.
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
4/5 stiklinės grikių
šiek tiek juodųjų pipirų
3 vienetai morkų
1 sauja petražolių
300 gramų vištos filė
šiek tiek druskos
2 litrai sultinio (vištienos)
šiek tiek prieskonių (vištienai)
2 saujos svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną susmulkinti ir apibarsčius prieskoniais šiek tiek pakepinti keptuvėje. Sultinį supilti į puodą ir pagardinti prieskoniais. Suberti į sultinį grikius bei smulkintas bulves ir pavirti apie 10 min. Tuomet su dėti į puodą vištieną, griežinėliais supjaustytas morkas, susmulkintus svogūnų laiškus ir virti dar apie 20-25 min. Sriubai baigiant virti sudėkite susmulkintas petražoles. Patiekite karštą. Šią sriubą dar galite pagardinti grietine arba grietinėle. Skanaus.