• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas česnakų (tarkuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (saldžioji, malta)
  • 0.5 stiklinės pistacijų (gliaudytos)
  • 4 vienetai vištienos blauzdelių
  • 70 mililitrų jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (žemės riešutų, kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių („garam masala“)
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šlauneles įtrinti ciberžole, malta paprika, „garam masala“ bei druska. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir ant jo kepti vištieną, kol ant jos susidarys traški, ruda plutelė. Kai vištiena apkepa, sudėti grubiai kapotas pistacijas, imbierą bei česnaką, sumažinti ugnį, supilti jogurtą ir gerai viską išmaišius kepti, kol vištiena pilnai iškeps. Valgyti su Naan duona ar ryžiais. Skanaus!


    Išmokite Šiaurės Indijos patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Šiaurės Indijos virtuvės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/indijos-virtuve-18

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Autorius: Čiop Čiop kursai

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas česnakų (tarkuoti)
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (saldžioji, malta)
  • 0.5 stiklinės pistacijų (gliaudytos)
  • 4 vienetai vištienos blauzdelių
  • 70 mililitrų jogurto (natūralus)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (žemės riešutų, kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių („garam masala“)
  • 1 arbatinis šaukštelis ciberžolės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šlauneles įtrinti ciberžole, malta paprika, „garam masala“ bei druska. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir ant jo kepti vištieną, kol ant jos susidarys traški, ruda plutelė. Kai vištiena apkepa, sudėti grubiai kapotas pistacijas, imbierą bei česnaką, sumažinti ugnį, supilti jogurtą ir gerai viską išmaišius kepti, kol vištiena pilnai iškeps. Valgyti su Naan duona ar ryžiais. Skanaus!


    Išmokite Šiaurės Indijos patiekalų gaminimo paslapčių Čiop Čiop Šiaurės Indijos virtuvės kursuose: http://www.ciopciop.lt/kursas/indijos-virtuve-18

    Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia: http://www.ciopciop.lt/kursai

    Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje: http://www.facebook.com/pages/%C4%8Ciop-%C4%8Ciop/173680336006482

Autorius: Čiop Čiop kursai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų