INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo vištienos širdelių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek acto
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek malti juodieji pipirai
Porcijų skaičius: 2
INGREDIENTAI:
- 0.5 kilogramo vištienos širdelių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek acto
- šiek tiek majonezo
- šiek tiek druskos
- šiek tiek malti juodieji pipirai
Porcijų skaičius: 2
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos širdis išvirti ir supjaustyti juostelėmis.
- Žiedais supjaustyti svogūną ir užplikyti verdančiu vandeniu. Palikti kelioms minutėms. Tada svogūnus užpilti actu ir po kelių minučių nusunkti skystį.
- Sumaišyti širdis, svogūnus, berti druskos, pipirų ir salotas pagardinti majonezu.
Autorius: Lina
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI