• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 3/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 vienetai paprikų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas vištos filė
  • 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 100 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame inde išmaišyti aliejų, medų, sojų padažą ir pipirus. Sudėti vištieną, smulkintą česnaką, svogūnus, paprikas ir užpilkite marinatu. Laikykite šaltai apie 12 valandų.

    Ištraukus iš marinato verti vištieną, bei daržoves ant iešmo ir kepti virš žarijų, karts nuo karto palaistant likusiu marinatu.

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 3/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 3 valgomieji šaukštai medaus
  • 2 vienetai paprikų
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas vištos filė
  • 5 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 100 mililitrų aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame inde išmaišyti aliejų, medų, sojų padažą ir pipirus. Sudėti vištieną, smulkintą česnaką, svogūnus, paprikas ir užpilkite marinatu. Laikykite šaltai apie 12 valandų.

    Ištraukus iš marinato verti vištieną, bei daržoves ant iešmo ir kepti virš žarijų, karts nuo karto palaistant likusiu marinatu.

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų