Česnaką sutrinkite, mėtas smulkiai supjaustykite ir suberkite į jogurtą, suberkite paprikų miltelius. Marinatą gerai išmaišykite ir užpilkite ant gabaliukais pjaustytos vištienos mėsos. Gerai išmaišykite ir palikite 6 val. pasimarinuoti. Tada nuluptą svogūną supjaustome gabaliukais, cukiniją - ratukais, papriką-didesniais gabaliukais. Verkite viską iš eilės. Kepkite kepsninėje nuolat vartant.
Česnaką sutrinkite, mėtas smulkiai supjaustykite ir suberkite į jogurtą, suberkite paprikų miltelius. Marinatą gerai išmaišykite ir užpilkite ant gabaliukais pjaustytos vištienos mėsos. Gerai išmaišykite ir palikite 6 val. pasimarinuoti. Tada nuluptą svogūną supjaustome gabaliukais, cukiniją - ratukais, papriką-didesniais gabaliukais. Verkite viską iš eilės. Kepkite kepsninėje nuolat vartant.