• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tai labai skanios salotos, kurioms graikiniai riešutai suteikia kartumo, ananasai - saldumo. Jei patinka, galima dėti dar svogūnų ir konservuotų kukurūzų. Vietoje vištienos filė ir kepimo galima rinktis rūkytą vištieną - tai suteiks dar geresnio skonio. Šios salotos puikiai tiks prie pietų valgių arba kaip atskiras patiekalas vakarienei. Aš naudojau salotoms skirtą majonezą, bet tiks ir įprastas.

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų vištos filė
  • 200 gramų marinuotų pievagrybių
  • 150 gramų konservuotų ananasų
  • 70 gramų graikinių riešutų
  • 50 gramų kietojo sūrio
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 žiupsnelis baltųjų pipirų (malti)
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Kepimui:
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus supjaustyti šiaudeliais. Vištieną supjaustyti kubeliais.
  2. Grybus ir vištieną pakepti keptuvėje su aliejumi. Atvėsinti.
  3. Supjaustyti ananasus kubeliais, sutarkuoti sūrį. Graikinius riešutus susmulkinti. Sumaišyti visus ingredientus su majonezu, pagardinti pipirais, druska ir užbarstyti tarkuoto sūrio.

Autorius: Dorianas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų