1. Išvirti vištienos krūtinėlę, ataušinti, sumalti su mėsmale arba blenderiu. Pistacijas taip pat susmulkinti. 2. Vištieną, pistacijas, vištos kiaušinius, sūrį, druską, pipirus sumaišyti. 3. Putpelės kiaušinius išvirti. Iš vištienos faršo padaryti kamuoliukus, į kurių vidų įsprausti virtus putpelių kiaušinukus. 4. Pamirkyti kamuoliukus į kiaušinio plakinį ir po to į džiūvėsėlius. Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje (aliejaus pripilti tiek, kad apsemtų kamuoliukus).
1. Išvirti vištienos krūtinėlę, ataušinti, sumalti su mėsmale arba blenderiu. Pistacijas taip pat susmulkinti. 2. Vištieną, pistacijas, vištos kiaušinius, sūrį, druską, pipirus sumaišyti. 3. Putpelės kiaušinius išvirti. Iš vištienos faršo padaryti kamuoliukus, į kurių vidų įsprausti virtus putpelių kiaušinukus. 4. Pamirkyti kamuoliukus į kiaušinio plakinį ir po to į džiūvėsėlius. Kepti fritiūrinėje arba keptuvėje (aliejaus pripilti tiek, kad apsemtų kamuoliukus).