INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
- šiek tiek paprikų (saldžioji)
- 1 vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 prieskonių (vištienai su žolelėm)
- 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus prieskonius, medų, sojos padažą, aliejų sumaišome.
Vištieną supjaustome piršto dydžio juostelėmis.
Gautoje masėje apvoliojame mėsą ir paliekame marinuotis valandai.
Kepame įkaitintoje keptuvėje kol gražiai apskrunda.
Patiekti su alyvuogėmis.
Autorius: Simona
REKLAMA