• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
  • šiek tiek paprikų (saldžioji)
  • 1 vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 prieskonių (vištienai su žolelėm)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1/4 arbatinio šaukštelio paprikų (aitrioji)
  • šiek tiek paprikų (saldžioji)
  • 1 vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 1 prieskonių (vištienai su žolelėm)
  • 2 valgomieji šaukštai sezamo sėklų

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus prieskonius, medų, sojos padažą, aliejų sumaišome.

    Vištieną supjaustome piršto dydžio juostelėmis.

    Gautoje masėje apvoliojame mėsą ir paliekame marinuotis valandai.

    Kepame įkaitintoje keptuvėje kol gražiai apskrunda.

    Patiekti su alyvuogėmis.

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų