• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištienos petelių
  • Marinatui:
  • 1 vienetas citrinų sultys
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai maltos saldžiosios paprikos
  • 1 valgomasis šaukštas maltos kalendros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų vištienos petelių
  • Marinatui:
  • 1 vienetas citrinų sultys
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai maltos saldžiosios paprikos
  • 1 valgomasis šaukštas maltos kalendros
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vyno acto
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošti marinatą ir sudėti petelius. Palaikyti per naktį.
  2. Kepti ant grotelių, kol gražiai apkeps.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų