Sumaišyti vištienos faršą su susmulkintu svogūnu, česnaku, vandeniu, džiūvėsėliais, garstyčiomis, parmezano sūriu, kiaušiniu, druska bei pipirais. Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuoti 20-30 mažų kamuoliukų. Įkaitinti keptuvėje sviestą ir apie 10 min. apkepti kiekvieną kamuoliuką. Patiekti su mėgstamu padažu. Skanaus.
Autorius: Jūratė
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dižono)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
5 arbatiniai šaukšteliai džiūvesėlių (malti)
1 arbatinis šaukštelis vandens
25 gramai parmezano sūrio (tarkuotas)
1 arbatinis šaukštelis druskos (košerinė)
šiek tiek sviesto ((kepimui))
350 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti vištienos faršą su susmulkintu svogūnu, česnaku, vandeniu, džiūvėsėliais, garstyčiomis, parmezano sūriu, kiaušiniu, druska bei pipirais. Iš gautos masės drėgnomis rankomis formuoti 20-30 mažų kamuoliukų. Įkaitinti keptuvėje sviestą ir apie 10 min. apkepti kiekvieną kamuoliuką. Patiekti su mėgstamu padažu. Skanaus.