1 vienetas prieskonių (Rytietiškas marinatas SANTA MARIA Ginger, pakeliuose)
8 vienetai ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai greitas ir skanus patiekalas. Vištieną apipilti Santa Maria marinatu ir kol šiek tiek pasimarinuos galima susipjaustyti svogūną. Svogūną apkepti keptuvėje, kol įgaus auksinį atspalvį. Ant svogūnų nepagailėti druskos ir pipirų. Tuomet sudėti visą vištieną ir užpilti padažą. Uždengti keptuvę ir vištieną troškinti, kol iškeps, nuolat pavartant ir užpilant padažu.
Kol vištiena troškinasi gaminame salonas. Viską supjaustyti kubeliais ir ant viršaus užpilti grietinę.
Autorius: Remigija
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
100 gramų salotų
1 vienetas svogūnų
8 vienetai vištienos blauzdelių
šiek tiek druskos
šiek tiek grietinės
1 vienetas prieskonių (Rytietiškas marinatas SANTA MARIA Ginger, pakeliuose)
8 vienetai ridikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Labai greitas ir skanus patiekalas. Vištieną apipilti Santa Maria marinatu ir kol šiek tiek pasimarinuos galima susipjaustyti svogūną. Svogūną apkepti keptuvėje, kol įgaus auksinį atspalvį. Ant svogūnų nepagailėti druskos ir pipirų. Tuomet sudėti visą vištieną ir užpilti padažą. Uždengti keptuvę ir vištieną troškinti, kol iškeps, nuolat pavartant ir užpilant padažu.
Kol vištiena troškinasi gaminame salonas. Viską supjaustyti kubeliais ir ant viršaus užpilti grietinę.