INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 1 sauja petražolių
- 0.5 kilogramo vištos filė
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 vienetai batono (riekelės)
- 0.5 stiklinės pieno
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
- 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą sumalame kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasūdoma.
Viską gerai išmaišome. Jei masė tiršta, atskiedžiama grietinėle.
Daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais, trintomis morkomis.
Kai baigia virti kukuliai, įpilame grietinėlės.
Išvirusius ir į lėkštę sudėtus kukulius užpilame likusiu kukulių sultiniu. Papuošiame petražolėmis.
Autorius: Zina
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai morkų
- 1 sauja petražolių
- 0.5 kilogramo vištos filė
- 1 vienetas kiaušinių
- 3 vienetai batono (riekelės)
- 0.5 stiklinės pieno
- 0.5 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 40 gramų sviesto
- 1.5 arbatinio šaukštelio prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą sumalame kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas, pasūdoma.
Viską gerai išmaišome. Jei masė tiršta, atskiedžiama grietinėle.
Daromi vidutinio dydžio kukuliai, kurie verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais, trintomis morkomis.
Kai baigia virti kukuliai, įpilame grietinėlės.
Išvirusius ir į lėkštę sudėtus kukulius užpilame likusiu kukulių sultiniu. Papuošiame petražolėmis.
Autorius: Zina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI