INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 kilogramas vištos filė (krūtinėlė)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žolelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustome, išmušame ir gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku.
Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po kelias minutes.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 kilogramas vištos filė (krūtinėlė)
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek prieskonių (žolelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustome, išmušame ir gerai “išmasažuojame” su prieskoniais ir smulkiai pjaustytu česnaku.
Paliekame kelioms valandoms arba per naktį šaldytuve marinuotis.
Kepame keptuvėje iš abiejų pusių po kelias minutes.
Patiekti su Kėdainių pomidorų padažu.
Autorius: Simona
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI