• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudasis)
  • 1 česnakų
  • 50 mililitrų graikinių riešutų
  • 75 mililitrai granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų (smulkintas)
  • 2 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 3 arbatiniai šaukšteliai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę įpilkite aliejų, sudėkite riešutus, česnaką ir 5-10 minučių pakepinkite. Atidėkite.

    Į tą pačia keptuvę įdėkite sviestą, ištirpinkite, supilkite svogūnus, pakepkite kol taps skaidrūs, įdėkite pomidorų pastą ir maišant kepkite dar 2 minutes. Į svogūnus sudėkite keptus riešutus ir pamaišydami kepkite ant mažos ugnies 5 minutes. Saugokite, kad riešutai nepradėtų degti. Masę išimkite iš keptuvės atidėkite į šalį.

    Juostelėmis pjaustytą vištienos krūtinėlę sudėkite į keptuvę, kurioje kepė svogūnai su riešutais ir trumpai apkepkite, pasūdykite ir papipirinkite. Supilkite svogūnų ir riešutų masę. Citrinos, granatų sultis, vandenį ir cukrų sumaišykite ir taip pat užpilkite ant krūtinėlės. Troškinkite uždengus 20 minučių. Baigiant troškintis, suberkite petražoles. Patiekite su orkaitėje keptomis daržovėmis ir ryžiais.

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudasis)
  • 1 česnakų
  • 50 mililitrų graikinių riešutų
  • 75 mililitrai granatų (sultys)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų (smulkintas)
  • 2 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 3 arbatiniai šaukšteliai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į keptuvę įpilkite aliejų, sudėkite riešutus, česnaką ir 5-10 minučių pakepinkite. Atidėkite.

    Į tą pačia keptuvę įdėkite sviestą, ištirpinkite, supilkite svogūnus, pakepkite kol taps skaidrūs, įdėkite pomidorų pastą ir maišant kepkite dar 2 minutes. Į svogūnus sudėkite keptus riešutus ir pamaišydami kepkite ant mažos ugnies 5 minutes. Saugokite, kad riešutai nepradėtų degti. Masę išimkite iš keptuvės atidėkite į šalį.

    Juostelėmis pjaustytą vištienos krūtinėlę sudėkite į keptuvę, kurioje kepė svogūnai su riešutais ir trumpai apkepkite, pasūdykite ir papipirinkite. Supilkite svogūnų ir riešutų masę. Citrinos, granatų sultis, vandenį ir cukrų sumaišykite ir taip pat užpilkite ant krūtinėlės. Troškinkite uždengus 20 minučių. Baigiant troškintis, suberkite petražoles. Patiekite su orkaitėje keptomis daržovėmis ir ryžiais.

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų