Sojos padažą sumaišome su smulkintu baziliku, raudonėliu ir maltu imbieru. Vištieną ištriname šiuo marinatu ir palaikome šaldytuve apie 2-4 valandas. Vištienos filė krūtinėles kepame grilyje, kol abi pusės gražiai apskrunda.
Skanaus :)
Autorius: Vida
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis bazilikų
0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
1 kilogramas vištos filė
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sojos padažą sumaišome su smulkintu baziliku, raudonėliu ir maltu imbieru. Vištieną ištriname šiuo marinatu ir palaikome šaldytuve apie 2-4 valandas. Vištienos filė krūtinėles kepame grilyje, kol abi pusės gražiai apskrunda.