• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištos filė (krūtinėlė)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles supjaustyti pailgais, plokščiais gabaliukais ir įdėti į pieną, palaikyti 10- 15 minučių. Išėmus iš pieno, įtrinti druska ir vištienos prieskoniais ir dar palikti 10- 15 minučių.

    Kepsniukus pavolioti džiūvesėliuose ir dėti į įkaitintą keptuvę, apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

    Patiekti su mėgiamomis daržovių salotomis.

    Skanaus!

Autorius: Auksė

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištos filė (krūtinėlė)
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 200 mililitrų pieno
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėles supjaustyti pailgais, plokščiais gabaliukais ir įdėti į pieną, palaikyti 10- 15 minučių. Išėmus iš pieno, įtrinti druska ir vištienos prieskoniais ir dar palikti 10- 15 minučių.

    Kepsniukus pavolioti džiūvesėliuose ir dėti į įkaitintą keptuvę, apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

    Patiekti su mėgiamomis daržovių salotomis.

    Skanaus!

Autorius: Auksė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų