Vištienos krūtinėles supjaustyti pailgais, plokščiais gabaliukais ir įdėti į pieną, palaikyti 10- 15 minučių. Išėmus iš pieno, įtrinti druska ir vištienos prieskoniais ir dar palikti 10- 15 minučių.
Kepsniukus pavolioti džiūvesėliuose ir dėti į įkaitintą keptuvę, apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Patiekti su mėgiamomis daržovių salotomis.
Skanaus!
Autorius: Auksė
INGREDIENTAI:
400 gramų vištos filė (krūtinėlė)
šiek tiek džiūvesėlių
200 mililitrų pieno
šiek tiek prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos krūtinėles supjaustyti pailgais, plokščiais gabaliukais ir įdėti į pieną, palaikyti 10- 15 minučių. Išėmus iš pieno, įtrinti druska ir vištienos prieskoniais ir dar palikti 10- 15 minučių.
Kepsniukus pavolioti džiūvesėliuose ir dėti į įkaitintą keptuvę, apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.