Filė įtrinti sutrintu česnaku ir druska bei supjaustyti stambesniais kvadratiniais gabalėliais. Pamirkyti išplaktame kiaušinyje, tuomet apvolioti džiūvėsėlių, sūrio ir petražolių mišinyje. Palaikyti šaldytuve pusę valandos, sudėtus ant kepimo skardos. Dėti į įkaitintą iki 180C orkaitę, prieš tai pašlaksčius kiekvieną gabalelį ištirpintu sviestu. Kepti apie pusvalandį, kol gražiai apskrus.
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek petražolių (šviežios, sukapotos)
4 vienetai vištos filė (gabaliukai)
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės džiūvesėlių
0.5 stiklinės pieno (tarkuotas)
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto (ištirpintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Filė įtrinti sutrintu česnaku ir druska bei supjaustyti stambesniais kvadratiniais gabalėliais. Pamirkyti išplaktame kiaušinyje, tuomet apvolioti džiūvėsėlių, sūrio ir petražolių mišinyje. Palaikyti šaldytuve pusę valandos, sudėtus ant kepimo skardos. Dėti į įkaitintą iki 180C orkaitę, prieš tai pašlaksčius kiekvieną gabalelį ištirpintu sviestu. Kepti apie pusvalandį, kol gražiai apskrus.