• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek petražolių (šviežios, sukapotos)
  • 4 vienetai vištos filė (gabaliukai)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto (ištirpintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Filė įtrinti sutrintu česnaku ir druska bei supjaustyti stambesniais kvadratiniais gabalėliais. Pamirkyti išplaktame kiaušinyje, tuomet apvolioti džiūvėsėlių, sūrio ir petražolių mišinyje. Palaikyti šaldytuve pusę valandos, sudėtus ant kepimo skardos. Dėti į įkaitintą iki 180C orkaitę, prieš tai pašlaksčius kiekvieną gabalelį ištirpintu sviestu. Kepti apie pusvalandį, kol gražiai apskrus.

Autorius: Asta

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek petražolių (šviežios, sukapotos)
  • 4 vienetai vištos filė (gabaliukai)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės džiūvesėlių
  • 0.5 stiklinės pieno (tarkuotas)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų sviesto (ištirpintas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Filė įtrinti sutrintu česnaku ir druska bei supjaustyti stambesniais kvadratiniais gabalėliais. Pamirkyti išplaktame kiaušinyje, tuomet apvolioti džiūvėsėlių, sūrio ir petražolių mišinyje. Palaikyti šaldytuve pusę valandos, sudėtus ant kepimo skardos. Dėti į įkaitintą iki 180C orkaitę, prieš tai pašlaksčius kiekvieną gabalelį ištirpintu sviestu. Kepti apie pusvalandį, kol gražiai apskrus.

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų