Vištienos krūtinėlę supjaustykite storomis riekelėmis, jas įpjaukite, išskleiskite ir šiek tiek pamuškite. Pamuštą vištieną įtrinkite druska, pipirais bei prieskoniais. Ant kiekvieno išskleisto kepsnelio dėkite po riekelę sviesto, šiek tiek krapų ir užverskite (galima šoną susmeigti mediniu pagaliuku, kad kepant neišsiskleistų). Paruoštus kepsnelius apvoliokite plaktame kiaušinyje, miltuose ir galiausiai džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Patiekite karštus su mėgstamu garnyru. Gero apetito!
Vištienos krūtinėlę supjaustykite storomis riekelėmis, jas įpjaukite, išskleiskite ir šiek tiek pamuškite. Pamuštą vištieną įtrinkite druska, pipirais bei prieskoniais. Ant kiekvieno išskleisto kepsnelio dėkite po riekelę sviesto, šiek tiek krapų ir užverskite (galima šoną susmeigti mediniu pagaliuku, kad kepant neišsiskleistų). Paruoštus kepsnelius apvoliokite plaktame kiaušinyje, miltuose ir galiausiai džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Patiekite karštus su mėgstamu garnyru. Gero apetito!