• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 400 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite storomis riekelėmis, jas įpjaukite, išskleiskite ir šiek tiek pamuškite.
    Pamuštą vištieną įtrinkite druska, pipirais bei prieskoniais.
    Ant kiekvieno išskleisto kepsnelio dėkite po riekelę sviesto, šiek tiek krapų ir užverskite (galima šoną susmeigti mediniu pagaliuku, kad kepant neišsiskleistų).
    Paruoštus kepsnelius apvoliokite plaktame kiaušinyje, miltuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
    Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
    Patiekite karštus su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Sigita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 400 gramų vištiena (krūtinėlė)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite storomis riekelėmis, jas įpjaukite, išskleiskite ir šiek tiek pamuškite.
    Pamuštą vištieną įtrinkite druska, pipirais bei prieskoniais.
    Ant kiekvieno išskleisto kepsnelio dėkite po riekelę sviesto, šiek tiek krapų ir užverskite (galima šoną susmeigti mediniu pagaliuku, kad kepant neišsiskleistų).
    Paruoštus kepsnelius apvoliokite plaktame kiaušinyje, miltuose ir galiausiai džiūvėsėliuose.
    Kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
    Patiekite karštus su mėgstamu garnyru.
    Gero apetito!

Autorius: Sigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų