Supjaustykite vištienos krūtinėles nedideliais kubeliais ir sumaišykite viename dubenyje su sojos padažu, druska, pipirais bei paprikos milteliais. Tuomet sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybius, tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir apkepkite iš abiejų pusių vištienos kepsnelius. Iškeptus kepsnelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus!
Supjaustykite vištienos krūtinėles nedideliais kubeliais ir sumaišykite viename dubenyje su sojos padažu, druska, pipirais bei paprikos milteliais. Tuomet sudėkite smulkiai supjaustytus pievagrybius, tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite. Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir apkepkite iš abiejų pusių vištienos kepsnelius. Iškeptus kepsnelius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai. Patiekite su mėgstamu garnyru. Skanaus!