• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek imbierų (šaknis)
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek pomidorų pastos (konservuoti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek vištos filė
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupti svogūnus, česnakus, įpilti į platų puodą (arba gilią keptuvę) aliejaus, kad apsemtų, dėti čili pipirus, prieskonius, šiek tiek pakepinti, tada sudėti pomidorus ir tušinti. Tušinti reikia labai ilgai, karts nuo karto įpilti verdančio vandens, kad nesviltų, vis pamaišant.

    Tušinti reikia tol, kol išsileis svogūnai ir taps tiršta mase. Prireiks daug kantrybės, tad lengvesnis kelias bus jei ta visa svogūno masę sutrinsit maišytuvu (po geros valandėlės tušinimo), tada dėti vištieną ir vis pamaišant tušinti, kol išvirs mėsytė, galima įpilti truputį vandens, jei jums pasirodis, kad reikia, reikia paragauti ir pridėti prieskonių jei trūksta.

    Kai išvirs išjungti ugnį apibarstyti kalendros lapeliais (kuo daugiau tuo geriau). Ir uždengti. Dažniausiai patiekiamas su miltiniais paplotėliais arba ryžiais.

Autorius: Inga

INGREDIENTAI:

  • 4 česnakų
  • šiek tiek imbierų (šaknis)
  • šiek tiek kalendrų
  • šiek tiek pomidorų pastos (konservuoti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • šiek tiek vištos filė
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nulupti svogūnus, česnakus, įpilti į platų puodą (arba gilią keptuvę) aliejaus, kad apsemtų, dėti čili pipirus, prieskonius, šiek tiek pakepinti, tada sudėti pomidorus ir tušinti. Tušinti reikia labai ilgai, karts nuo karto įpilti verdančio vandens, kad nesviltų, vis pamaišant.

    Tušinti reikia tol, kol išsileis svogūnai ir taps tiršta mase. Prireiks daug kantrybės, tad lengvesnis kelias bus jei ta visa svogūno masę sutrinsit maišytuvu (po geros valandėlės tušinimo), tada dėti vištieną ir vis pamaišant tušinti, kol išvirs mėsytė, galima įpilti truputį vandens, jei jums pasirodis, kad reikia, reikia paragauti ir pridėti prieskonių jei trūksta.

    Kai išvirs išjungti ugnį apibarstyti kalendros lapeliais (kuo daugiau tuo geriau). Ir uždengti. Dažniausiai patiekiamas su miltiniais paplotėliais arba ryžiais.

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų