Sumalame vištienos krūtinėlę kartu su grybais, svogūnu bei česnaku. Gautą masę sumaišome su džiūvėsėliais, saldžiuoju čili padažu, citrinos sultimis, druska bei pipirais. Formuojame nedidelius kukuliukus, apvoliojame sezamo sėklose ir dedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepame apie 12-15 min. 170 laipsnių temperatūroje. Patiekiame šiltus su mėgstamomis daržovėmis bei bulvėmis. Skanaus.
Sumalame vištienos krūtinėlę kartu su grybais, svogūnu bei česnaku. Gautą masę sumaišome su džiūvėsėliais, saldžiuoju čili padažu, citrinos sultimis, druska bei pipirais. Formuojame nedidelius kukuliukus, apvoliojame sezamo sėklose ir dedame ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Kepame apie 12-15 min. 170 laipsnių temperatūroje. Patiekiame šiltus su mėgstamomis daržovėmis bei bulvėmis. Skanaus.