Užpilkite želatiną sultiniu ir palikite išbrinkti. Paprikas kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol suminkštės. Po to sudėkite paprikas į maišelį ir užrišę palaikykite 15-20 minučių - bus lengviau nulupti. Supjaustykite paprikas juostelėmis. Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais, provanso žolelėmis bei pipirais ir iškepkite keptuvėje. Ištirpintą želatiną supilkite į sultinį. Į sultinį supilkite brendį, apelsino sultis bei tabaską ir įberkite druskos, jei reikia, bei pipirų. Tirpalas turi būti aštroko skonio, nes drebučiams stingstant jis švelnėja. Į pailgą formą įpilkite truputį tirpalo ir sustingdykite. Sluoksniais dėkite ančiuvius, vištieną, papriką, bazilikų lapelius, kiekvieną sluoksnį užpilkite želatina ir stingdinkite. Kai sustings, formą kelioms sekundėms panardinkite į karštą vandenį ir apverskite į lėkštę. Skanaus.
Užpilkite želatiną sultiniu ir palikite išbrinkti. Paprikas kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol suminkštės. Po to sudėkite paprikas į maišelį ir užrišę palaikykite 15-20 minučių - bus lengviau nulupti. Supjaustykite paprikas juostelėmis. Vištienos filė supjaustykite plonomis juostelėmis, pamuškite, pabarstykite druska, pipirais, provanso žolelėmis bei pipirais ir iškepkite keptuvėje. Ištirpintą želatiną supilkite į sultinį. Į sultinį supilkite brendį, apelsino sultis bei tabaską ir įberkite druskos, jei reikia, bei pipirų. Tirpalas turi būti aštroko skonio, nes drebučiams stingstant jis švelnėja. Į pailgą formą įpilkite truputį tirpalo ir sustingdykite. Sluoksniais dėkite ančiuvius, vištieną, papriką, bazilikų lapelius, kiekvieną sluoksnį užpilkite želatina ir stingdinkite. Kai sustings, formą kelioms sekundėms panardinkite į karštą vandenį ir apverskite į lėkštę. Skanaus.