• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas margarino
  • 1 vienetas morkų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • šiek tiek petražolių
  • 0.5 vieneto salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulės prandinės (šalto rūkymo)
  • 6 vienetai vištiena (kaklai)
  • 7 vienetai baravykų
  • 2 litrai vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 vienetas sultinio (grybų, kubeliai)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (Vegeta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos kaklus sudėkite į puodą, užpilkite 2 litrais vandens, sudėkite druską, užvirkite ir virkite apie 20 min. (nugriebkite ant paviršiaus susidariusias putas).
    Tuo tarpu sutarkuokite morką ir salierą.
    Sudėkite į puodą visus prieskonius.
    Kiaulienos sprandinę supjaustykite juostelėmis, svogūnų kubeliais, pakepinkite keptuvėje su margarinu ir sudėkite į sriubą.
    Sudėkite į sriubą tarkuotas daržoves ir virkite apie 15 min.
    Baigiant virti sudėkite grietinę ir išmaišykite.
    Supilkite sriubą į dubenėlius ir papuoškite petražolėmis.
    Skanaus!

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas margarino
  • 1 vienetas morkų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • šiek tiek petražolių
  • 0.5 vieneto salierų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 250 gramų kiaulės prandinės (šalto rūkymo)
  • 6 vienetai vištiena (kaklai)
  • 7 vienetai baravykų
  • 2 litrai vandens
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 1 vienetas sultinio (grybų, kubeliai)
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (Vegeta)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos kaklus sudėkite į puodą, užpilkite 2 litrais vandens, sudėkite druską, užvirkite ir virkite apie 20 min. (nugriebkite ant paviršiaus susidariusias putas).
    Tuo tarpu sutarkuokite morką ir salierą.
    Sudėkite į puodą visus prieskonius.
    Kiaulienos sprandinę supjaustykite juostelėmis, svogūnų kubeliais, pakepinkite keptuvėje su margarinu ir sudėkite į sriubą.
    Sudėkite į sriubą tarkuotas daržoves ir virkite apie 15 min.
    Baigiant virti sudėkite grietinę ir išmaišykite.
    Supilkite sriubą į dubenėlius ir papuoškite petražolėmis.
    Skanaus!

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų