Vištienos kaklus sudėkite į puodą, užpilkite 2 litrais vandens, sudėkite druską, užvirkite ir virkite apie 20 min. (nugriebkite ant paviršiaus susidariusias putas). Tuo tarpu sutarkuokite morką ir salierą. Sudėkite į puodą visus prieskonius. Kiaulienos sprandinę supjaustykite juostelėmis, svogūnų kubeliais, pakepinkite keptuvėje su margarinu ir sudėkite į sriubą. Sudėkite į sriubą tarkuotas daržoves ir virkite apie 15 min. Baigiant virti sudėkite grietinę ir išmaišykite. Supilkite sriubą į dubenėlius ir papuoškite petražolėmis. Skanaus!
Vištienos kaklus sudėkite į puodą, užpilkite 2 litrais vandens, sudėkite druską, užvirkite ir virkite apie 20 min. (nugriebkite ant paviršiaus susidariusias putas). Tuo tarpu sutarkuokite morką ir salierą. Sudėkite į puodą visus prieskonius. Kiaulienos sprandinę supjaustykite juostelėmis, svogūnų kubeliais, pakepinkite keptuvėje su margarinu ir sudėkite į sriubą. Sudėkite į sriubą tarkuotas daržoves ir virkite apie 15 min. Baigiant virti sudėkite grietinę ir išmaišykite. Supilkite sriubą į dubenėlius ir papuoškite petražolėmis. Skanaus!