Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite pailgais gabalėliais.
Į keptuvę supilkite sultinį, sojų padažą, suberkite cukrų ir kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies, kol cukrus ištirps. Pravėsusiu mišiniu apliekite vištienos gabalėlius ir palikite ne mažiau kaip valandai.
Išgriebtus iš marinato gabalėlius suverkite ant iešmelių, apšlakstykite šviežiomis apelsinų sultimis.
Grilyje kepkite apie 30 min . Patiekti su ryžiais ir daržovėmis, apibarsčius šviežiais svogūno laiškais ir krapais. Paskaninti pomidorų padažu "Tomatas".
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
šiek tiek krapų
800 gramų vištos filė
šiek tiek apelsinų sulčių (šviežios)
šiek tiek pomidorų padažo ("Tomatas")
1.5 stiklinės sultinio (paukštienai)
400 gramų daržovių (įvairios, garnyrui)
150 mililitrų padažo (sojų)
šiek tiek svogūnų laiškų (švieži)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite pailgais gabalėliais.
Į keptuvę supilkite sultinį, sojų padažą, suberkite cukrų ir kaitinkite ant vidutinio stiprumo ugnies, kol cukrus ištirps. Pravėsusiu mišiniu apliekite vištienos gabalėlius ir palikite ne mažiau kaip valandai.
Išgriebtus iš marinato gabalėlius suverkite ant iešmelių, apšlakstykite šviežiomis apelsinų sultimis.
Grilyje kepkite apie 30 min . Patiekti su ryžiais ir daržovėmis, apibarsčius šviežiais svogūno laiškais ir krapais. Paskaninti pomidorų padažu "Tomatas".