INGREDIENTAI:
- 6 česnakų (tarkuoti)
- 15 gramų imbierų (tarkuotas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 500 gramų vištos filė
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Autorius: Kristina
INGREDIENTAI:
- 6 česnakų (tarkuoti)
- 15 gramų imbierų (tarkuotas)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 500 gramų vištos filė
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.
Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.
Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.
Autorius: Kristina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI