• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų (tarkuoti)
  • 15 gramų imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.

    Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.

    Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų (tarkuoti)
  • 15 gramų imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Imbierą, česnaką, sojų padažą, medų bei augalinį aliejų sumaišyti.

    Filė dėti į kepimo indą, ant viršaus paskirstyti marinatą.

    Kepti 40 minučių 200 °C temperatūros orkaitėje.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų