INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- 120 gramų taukų (riebalų)
- 2 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
- 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 150 gramų raudonųjų pipirų (ankštiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė įtrinama prieskoniais ir palaikoma šaltai.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais, išdarinėti ankštiniai pipirai šiaudeliais, o mėsa kvadratėliais ir pamušama kūjeliu.
Ant iešmo susmeigiama pakaitomis gabaliukas vištienos, ankštinio pipiro, šoninės bei svogūno.
Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose.
Tiekiama su biria ryžių koše, raugintais agurkais, pomidorais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Autorius: Audronė
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai svogūnų
- 120 gramų taukų (riebalų)
- 2 vienetai vištos filė (krūtinėlės)
- 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
- 150 gramų raudonųjų pipirų (ankštiniai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė įtrinama prieskoniais ir palaikoma šaltai.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais, išdarinėti ankštiniai pipirai šiaudeliais, o mėsa kvadratėliais ir pamušama kūjeliu.
Ant iešmo susmeigiama pakaitomis gabaliukas vištienos, ankštinio pipiro, šoninės bei svogūno.
Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama gerai įkaitintuose riebaluose.
Tiekiama su biria ryžių koše, raugintais agurkais, pomidorais ar kitokiu Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.
Autorius: Audronė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI