INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek ryžių (garnyrui)
- 800 gramų vištos filė
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek džiūvesėlių
- 100 mililitrų pieno
- 50 mililitrų apelsinų sulčių (padažui)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (meksikietiški, padažui)
- šiek tiek žalumynų
- šiek tiek lydyto sūrio
- 100 gramų kumpio (Biovela)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Filė išmušame (norimo dydžio kepsniukais) ir ant viršaus dedame kumpį.
Į dubenėlį mušame kiaušinį, pilame pieną, lydytą sūrelį, prieskonius ir išplakame.
Kepsniukus dedame į mišinį, voliojame džiūvėsėliuose ir kepame.
Pateikti su ryžiais.
Padažui skirtus ingredientus sumaišykite ir patiekite su kepsniukais.
Autorius: Erikas
REKLAMA