• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai alyvuogių
  • šiek tiek bazilikų (džiovintas)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • 5 vienetai pomidorų pastos (džiovinti)
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 300 mililitrų grietinėlės (30%)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 150 gramų kumpio (virto rūkyto Biovela)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustome, sudedame į virtuvinį smulkintuvą (blenderį), supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir įdedame skiltelę česnako. Viską susmulkiname iki vientisos masės.
    Į masę suberiame druską, pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į vištienos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges. Viską gerai išmaišome.
    Imame dvigubą folijos lapą, ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus užrišame. Visą vyniotinį gerai surišame stipriu siūlu. Tada imame kepimo plėvelės, ir į ją dar įsukame dešrą, tvirtai surišame ir verdame 40 min. Išvirusią dešrytę paslėgiam ir paliekam per naktį šaltai.

Autorius: Jolanta.M

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai alyvuogių
  • šiek tiek bazilikų (džiovintas)
  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
  • 5 vienetai pomidorų pastos (džiovinti)
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 300 mililitrų grietinėlės (30%)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 150 gramų kumpio (virto rūkyto Biovela)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos filė supjaustome, sudedame į virtuvinį smulkintuvą (blenderį), supilame grietinėlę, sudedame kiaušinių baltymus ir įdedame skiltelę česnako. Viską susmulkiname iki vientisos masės.
    Į masę suberiame druską, pipirus, žoleles, mėgiamus prieskonius. Kumpį supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į vištienos masę. Ten pat sudedame pjaustytus džiovintus pomidorus, alyvuoges. Viską gerai išmaišome.
    Imame dvigubą folijos lapą, ant jo dedame vištienos masę. Susukame storą vyniotinį. Folijos galus užrišame. Visą vyniotinį gerai surišame stipriu siūlu. Tada imame kepimo plėvelės, ir į ją dar įsukame dešrą, tvirtai surišame ir verdame 40 min. Išvirusią dešrytę paslėgiam ir paliekam per naktį šaltai.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų