• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų vištienos blauzdelių
  • Marinatui:
  • 80 mililitrų rudojo cukraus
  • 60 mililitrų obuolių acto
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
  • 3 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • Garnyrui:
  • 8 vienetai bulvių
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 3 žiupsneliai druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų vištienos blauzdelių
  • Marinatui:
  • 80 mililitrų rudojo cukraus
  • 60 mililitrų obuolių acto
  • 3 skiltelės česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
  • 3 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • Garnyrui:
  • 8 vienetai bulvių
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 3 žiupsneliai druskos

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatą paruošti iš pateiktų ingredientų. Vištienos blauzdeles pamarinuoti kelias valandas.
  2. Kepti ant griliaus, grotelėse, po 5 minutes kiekvieną pusę.
  3. Bulves supjaustyti griežinėliais ir, šiek tiek pasūdžius, kepti ant griliaus.
  4. Pomidorus supjaustyti griežinėliais ir šiek tiek pasūdyti.

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų