Vištienos faršą išmaišykite su piene išmirkyta balta duona. Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius. 2-3 min. pakepinkite svogūnus. Tuomet sudėkite faršą bei grybus ir kepinkite 20 min. Bulves virkite, kol suminkštės. Išvirusias sutrinkite ir sumaišykite su smulkintomis petražolėmis. Kad bulvių košė gerai išsisuktų, įpilkite 50-70 ml pieno ir sviesto. Į kepimo indą sudėkite kepintą faršą su grybais, o ant viršaus bulvių košę. Viską apibarstykite prieskoniais ir sūriu. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 15-20 min. Gero apetito!
Autorius: Viktorija
INGREDIENTAI:
500 gramų bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek petražolių
150 gramų svogūnų
50 gramų batono
1 stiklinė pieno
300 gramų pievagrybių
150 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 valgomasis šaukštas sviesto
500 gramų vištos faršo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos faršą išmaišykite su piene išmirkyta balta duona. Susmulkinkite svogūnus, pievagrybius. 2-3 min. pakepinkite svogūnus. Tuomet sudėkite faršą bei grybus ir kepinkite 20 min. Bulves virkite, kol suminkštės. Išvirusias sutrinkite ir sumaišykite su smulkintomis petražolėmis. Kad bulvių košė gerai išsisuktų, įpilkite 50-70 ml pieno ir sviesto. Į kepimo indą sudėkite kepintą faršą su grybais, o ant viršaus bulvių košę. Viską apibarstykite prieskoniais ir sūriu. Kepkite 180 laipsnių karštumo orkaitėje 15-20 min. Gero apetito!