• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos (neriebi)
  • 8 vienetai vištiena (kulšelės)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 600 mililitrų sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, iš vištų išimti kaulus, išlydyti sviestą ir pakepti mėsą 5 min. Bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūnus žiedeliais. Pusę bulvių išdelioti apkepo dugne, ant jų sudėti pusę svogūnų, apibarstyti prieskoniais. Sudėti visą mėsą. Sudėti likusius svogūnus, apibarstyti prieskoniais. Ant viršaus sudėti likusias bulves. Indą uždengti folija ir 150 laipsnių orkaitėje kepti 2 val. , padidinti iki 200 laipsnių, nuimti folija ir dar pakepti 30 min.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų kiaulienos (neriebi)
  • 8 vienetai vištiena (kulšelės)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 600 mililitrų sultinio (vištienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, iš vištų išimti kaulus, išlydyti sviestą ir pakepti mėsą 5 min. Bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūnus žiedeliais. Pusę bulvių išdelioti apkepo dugne, ant jų sudėti pusę svogūnų, apibarstyti prieskoniais. Sudėti visą mėsą. Sudėti likusius svogūnus, apibarstyti prieskoniais. Ant viršaus sudėti likusias bulves. Indą uždengti folija ir 150 laipsnių orkaitėje kepti 2 val. , padidinti iki 200 laipsnių, nuimti folija ir dar pakepti 30 min.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų