• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 380 gramų vištos filė
  • 3/4 stiklinės ananasų (supjaustyti kubeliais)
  • 0.5 vieneto geltonosios paprikos
  • 0.5 vieneto paprikų (oranžinė)
  • 3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai ananasų sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)

Porcijų skaičius: 2

INGREDIENTAI:

  • 380 gramų vištos filė
  • 3/4 stiklinės ananasų (supjaustyti kubeliais)
  • 0.5 vieneto geltonosios paprikos
  • 0.5 vieneto paprikų (oranžinė)
  • 3 valgomieji šaukštai jogurto (natūralus)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai ananasų sulčių
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)

Porcijų skaičius: 2

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą ir paprikas supjaustyti maždaug 1,5 cm skersmens kubeliais.
  2. Supilti į dubenį sojos padažą, ananasų sultis, jogurtą, suberti čiobrelius, druska, pipirus ir išmaišyti.
    Su gautu marinatu sumaišyti vištienos kubelius ir padėti 3 val. (arba net per naktį) į šaldytuvą.
  3. Pamarinuotą vištieną, ananasus bei paprikas paeiliui mauti ant medinių iešmelių ir kepti apie 40 min. ant grotelių 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje arba virš įkaitusių žarijų.
    Patiekti šiltus su virtais ryžiais.
    Skanaus.

Autorius: Vaida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų