• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas čiobrelių (stiebas)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 4 vienetai svogūnų (maži)
  • 1 vienetas vištiena
  • 0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 1 stiklinė raudonojo vyno
  • 0.5 stiklinės brendžio
  • 50 gramų kiaulės šoninės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (Druska, pipirai)
  • 60 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą susmulkinti ir šoninę apkepti keptuvėje, svieste.

    Apkeptus gabaliukus sudėti į indą užpilti brendžiu, vynų , dėti prieskonines žoles, druską, pipirus. Taip pat sudėti pjaustytas daržoves ir leisti pasimarinuoti apie 1-2 val.

    Viską troškingti apie 20 minučių. Baigiantis troškintis įberti miltų ir lėtai pamaišyti.

    Patiekti šiltą.

Autorius: Jolanta

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas čiobrelių (stiebas)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 4 vienetai svogūnų (maži)
  • 1 vienetas vištiena
  • 0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 1 stiklinė raudonojo vyno
  • 0.5 stiklinės brendžio
  • 50 gramų kiaulės šoninės
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • šiek tiek prieskonių (Druska, pipirai)
  • 60 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištą susmulkinti ir šoninę apkepti keptuvėje, svieste.

    Apkeptus gabaliukus sudėti į indą užpilti brendžiu, vynų , dėti prieskonines žoles, druską, pipirus. Taip pat sudėti pjaustytas daržoves ir leisti pasimarinuoti apie 1-2 val.

    Viską troškingti apie 20 minučių. Baigiantis troškintis įberti miltų ir lėtai pamaišyti.

    Patiekti šiltą.

Autorius: Jolanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų