• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 kilogramas vištienos blauzdelių
  • 500 mililitrų alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną įtrinkite prieskonių mišiniu, užpilkite alumi ir marinuokite apie 1-2 valandas.
    Po to sudėkite vištieną į kepimo formą.
    Į kepimo formą, šalia vištienos, sudėkite supjaustytas citrinas, smulkintą rozmarino šakelę.
    Kepkite apie 45 minutes 185-195° C laipsnių orkaitėje.
    Skanaus!

Autorius: Vanda

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 kilogramas vištienos blauzdelių
  • 500 mililitrų alaus (tamsus)
  • šiek tiek druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną įtrinkite prieskonių mišiniu, užpilkite alumi ir marinuokite apie 1-2 valandas.
    Po to sudėkite vištieną į kepimo formą.
    Į kepimo formą, šalia vištienos, sudėkite supjaustytas citrinas, smulkintą rozmarino šakelę.
    Kepkite apie 45 minutes 185-195° C laipsnių orkaitėje.
    Skanaus!

Autorius: Vanda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų