Vištieną įtrinkite prieskonių mišiniu, užpilkite alumi ir marinuokite apie 1-2 valandas. Po to sudėkite vištieną į kepimo formą. Į kepimo formą, šalia vištienos, sudėkite supjaustytas citrinas, smulkintą rozmarino šakelę. Kepkite apie 45 minutes 185-195° C laipsnių orkaitėje. Skanaus!
Autorius: Vanda
INGREDIENTAI:
2 vienetai citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek rozmarino
1 kilogramas vištienos blauzdelių
500 mililitrų alaus (tamsus)
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (vištienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną įtrinkite prieskonių mišiniu, užpilkite alumi ir marinuokite apie 1-2 valandas. Po to sudėkite vištieną į kepimo formą. Į kepimo formą, šalia vištienos, sudėkite supjaustytas citrinas, smulkintą rozmarino šakelę. Kepkite apie 45 minutes 185-195° C laipsnių orkaitėje. Skanaus!